Η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency – ESA) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τα προαιρετικά προγράμματα της ESA ενόψει της επόμενης προγραμματικής περιόδου (2020 – 2022), με σκοπό τη συλλογή των δηλώσεων των ελληνικών ενδιαφερόντων και προτάσεων για συμμετοχή της χώρας στα προαιρετικά προγράμματα της ESA.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 και Α. Πάντου, Καλλιθέα) την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019, από τις 08:30 έως και τις 18:30.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε εκπροσώπους της εγχώριας βιομηχανικής, ακαδημαϊκής, ερευνητικής και επιστημονικής κοινότητας, καθώς και σε εκπροσώπους φορέων που σχετίζονται ή ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε προαιρετικά προγράμματα της ESA.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι δηλώσεις ενδεχόμενου ενδιαφέροντός τους στην εκτίμηση της ελληνικής συμμετοχής στα προαιρετικά προγράμματα της περιόδου 2020 – 2022, καλούνται να υποβάλουν συμπληρωμένη τη σχετική φόρμα το αργότερο μέχρι τις 22 Μαρτίου 2019, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Οι υποβληθείσες φόρμες θα κοινοποιηθούν προς επεξεργασία στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τον Ε.Λ.Δ.Ο. και κατά περίπτωση σε άλλους Δημόσιους φορείς. Με την υποβολή της συμπληρωμένης φόρμας παρέχεται η σύμφωνη γνώμη του φορέα για την επεξεργασία της σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της Ημερίδας παρακαλούμε να δηλώσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τη συμμετοχή σας (ονοματεπώνυμο, φορέας, θέση στο φορέα), το συντομότερο δυνατό.

Παρακάτω θα βρείτε τις παρουσιάσεις για τα προαιρετικά προγράμματα της ESA οι οποίες έγιναν κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής ημερίδας από τους εκπροσώπους των αντίστοιχων Διευθύνσεων της ESA.

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή φορμών για ακόμα δύο εβδομάδες, μέχρι και τις 5 Απριλίου 2019.

Πρόγραμμα Ημερίδας

low q

dark blue el

04 01 2019

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo