Παρουσίαση της «Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής» σε Αντιπροσωπεία του Γερμανικού Ιδρύματος Hanns -Seidel –Stiftung

 Δεκαμελής αντιπροσωπεία του γερμανικού Ιδρύματος Hanns -Seidel -Stiftung επισκέφτηκε χτες Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,  προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την ψηφιακή εποχή στην ελληνική Δημόσια Διοίκηση και την "Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική 2016-2021".

 Η εν λόγω αντιπροσωπεία βρέθηκε στην Αθήνα (3-5/10/2018) για ενημερωτική επίσκεψη στο πλαίσιο του "Young Leaders Project",  ενώ αποτελείται από δέκα στελέχη από τη Βαυαρία, τα οποία προέρχονται από τη Δημόσια Διοίκηση ( Υπουργεία και Καγκελαρία) καθώς και τη Bundestag. Τα στελέχη αυτά κατέχουν θέσεις συμβούλων και εισηγητών  σε γραφεία  πολιτικών προσώπων σε κέντρα λήψης αποφάσεων.  

 Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης με στελέχη της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής, η Γερμανική Αντιπροσωπεία ενημερώθηκε αναλυτικά για τους εφτά πυλώνες της «Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής»,  καθώς και για τα εμβληματικά έργα που σχεδιάζει και υλοποιεί  η ΓΓΨΠ.

 Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα ψηφιακής πολιτικής, ενώ εκδηλώθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τη Γερμανική πλευρά για το έργο της «Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης, όπως και για θέματα Κυβερνοασφάλειας.

germanoi 5germanoi 4

low q

dark blue el

04 01 2019

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo