Ενημερωτική συνάντηση για τα Film Offices στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) διοργανώνει την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων των 13 Περιφερειών της χώρας και των δήμων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την λειτουργία των Film Offices.

Στη συνάντηση, που θα ανοίξει με χαιρετισμό του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από την υλοποίηση  του «Εθνικού Δικτύου Τοπικών Γραφείων Διευκόλυνσης Οπτικοακουστικών Παραγωγών σε Περιφέρειες και Δήμους (Film Offices)», όπως είναι ο πλήρης τίτλος του έργου. Πιο συγκεκριμένα: οι προτεραιότητες αυτού, τα αποτελέσματα των μελετών, οι επιλογές των βέλτιστων πρακτικών, η επικοινωνιακή ταυτότητα του δικτύου των Film Offices, η πρόταση για το μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας του κάθε Film Office και η χρηματοδότηση του ΕΚΟΜΕ στην υλοποίησή του.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στις 10.00, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Αλεξάνδρου Πάντου και Φραγκούδη 11, Καλλιθέα).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Πρόσφατα άρθρα

Διακήρυξη του διεθνούς, ηλεκτρονικού, ανοικτού διαγωνισμού, μέσω ΕΣΗΔΗΣ (α/α 466112), για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την «Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την εφαρμογή δράσεων για εξοικονόμηση ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης», με CPV: 79400000-4, 71314200-4, 71314300-5, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ενός εκατομμυρίου διακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ (1.240.000,00 €), συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α., και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το Κτηματολόγιο, ένα έργο το οποίο έμοιαζε πράγματι ακατόρθωτο, ολοκληρώνεται – Συμβολίζει την προσπάθεια να αφήσουμε πίσω παθογένειες δεκαετιών. Δημήτρης Παπαστεργίου: Είμαστε εδώ για να τελειώνουμε τις εκκρεμότητες ετών και να παραδίδουμε έργα

Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.